• Onze expertises

 • Automotive glas

  Wij kennen de veiligheidsnormen binnen de automotive branche als geen ander en komen altijd met een efficiënte en innovatieve oplossing.

  Lees verder
 • Constructie glas

  Glas is een kwalitatief en esthetisch dankbaar product. Zeker binnen de constructiewereld wordt glas steeds beter op haar onderscheidende waarde geschat.

  Lees verder
 • Industriëel glas

  Gehard en gelaagd glas kent vele verschijningsvormen waardoor het binnen allerlei industriële toepassingen ideaal toegepast kan worden.

  Lees verder
 • Automotive glas

  Een glashelder eindresultaat

  Onze producten voldoen altijd aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden toegepast in de snelste en meest exclusieve automotive producten. Al onze ruiten zijn leverbaar volgens de door u gewenste specificaties. Zo leveren wij een breed pallet aan glaskleuren van helder, parsol groen, grijs, artic blue tot aan privacy glas. Maar ook voor vlak of gebogen isolatieglas, verwarmd glas en voor kogelwerend glas bent u bij Staalglas aan het juiste adres.

  Uiteraard worden al onze ruiten voor de carrosserie- en cabinebranche standaard geleverd met een E-keur, het R-43 homologatiekenmerk. Aanvullend leveren wij tevens producten met DOT en CCC-keur. Ook begeleiden wij de aanvragen voor een voorruitkeur en zorgen wij er voor dat u vanaf dag één al met het voertuig op de weg mag. Wij zorgen ervoor dat alle papieren correct worden afgehandeld.

   

  Terug naar expertises
 • Constructie glas

  Transparant maar ijzersterk

  Dankzij verfijnde productietechnieken en innovatieve engineering methodes zijn wij in staat om de meest uitzonderlijke glazen constructies te realiseren. Glas kent een enorme vrijheid in vorm en maatvoering waardoor het zich perfect leent voor onderscheidende en afwijkende oplossingen.

  Een goede samenwerking tussen opdrachtgever, adviseur en producent is hierbij van levensbelang. De pre-engineering, testfases en het uiteindelijke productieproces dienen naadloos op elkaar aan te sluiten.

  Staalglas kent de do’s and dont’s van glazen constructies en adviseert u graag. Wij zijn bekend met niet alledaagse glas projecten en zijn dankzij onze productkennis, ervaring en expertise uw juiste sparringpartner. Zo leveren wij bijvoorbeeld confrontatieglas, kogelwerend glas, brandvertragend glas, glas met (alarm)draadinleg, geldladesystemen en geldkommen.

   

  Terug naar expertises
 • Industriëel glas

  Samensmelting van vorm en functie

  Glas is niet weg te denken uit onze hedendaagse samenleving. Het heeft unieke kwaliteiten en kent een enorme vrijheid in vorm en maatvoering. Glas is slijtvast, hittebestendig en chemisch resistent. De specialisten van Staalglas kennen de producteigenschappen van glas als geen ander en adviseren u graag over de juiste glasproducten.

  Terug naar expertises
 • Direct contact met een automotive specialist?

  Neem contact met ons op voor een offerte of als u van gedachte wilt wisselen over een technische uitdaging: info@staalglas.nl of bel +31 (0)76 578 3800.