Meer dan 12.000 vierkante meter

Als onafhankelijke glas importeur stellen wij ons graag pro-actief op. Een leverancier waarbij u zichzelf nog écht klant voelt. Wij kennen de mogelijkheden van het materiaal en zijn in staat om bij elke glassoort de beste fabrikant te selecteren. Dankzij ons grote leveranciersnetwerk hebben wij op al uw vragen een passend antwoord. Dagelijks leveren wij vanuit ons 12.000 m2 grote distributiecentrum Just In Time bij tientallen klanten in heel Europa. Wij stellen u nooit teleur en ondersteunen u graag bij uw technische, operationele en logistieke processen.

Voor al uw vragen over gehard, gelaagd of geïsoleerd glas met of zonder homologatie, buiging, uitsparing, verwarming of bedrukking kunt u bij één van onze ervaren productspecialisten terecht. Zij weten wat er in de glaswereld te koop is en komen samen met u tot oplossingen die uw productieproces en eindproduct verder optimaliseren.

Benieuwd naar wat Staalglas nog meer voor u kan betekenen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak? Stuur een mail naar info@staalglas.nl en één van onze productspecialisten neemt per omgaande contact met u op.

Bij Staalglas kunt u terecht voor alle soorten gehard en gelaagd glas.

Een goed begin is het halve werk

Staalglas besteedt veel aandacht aan het geven van advies bij nieuwe projecten. Daarnaast biedt Staalglas de mogelijkheid tot het keuren van een eerste productie bij de fabriek ter plaatse en begeleiden wij u bij benodigde audits.

Normen en eisen
Wij zorgen ervoor dat het glas aan de door u gewenste normen en eisen voldoet. Staalglas levert standaard met ECE R-43. Maar ook voor een AS-DOT of CCC-keur kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij ook conform branchespecifieke normen leveren als BN-918511, ISO 614, VHR en meer.

Van glas naar een complete ruit
Wat maakt een ruit voor u compleet? Graag voorzien wij uw ruit van uw montagedelen, een rubber profiel of een passende verpakking zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

Altijd een goede onderhandelingspositie
Als groothandel en distributeur werken wij nauw samen met een groot internationaal netwerk aan leveranciers. Onze uitgebreide technische kennis en hoge kwaliteitseisen zorgen altijd voor een goede onderhandelingspositie en een scherp aanbod.

Benieuwd naar wat Staalglas nog meer voor u kan betekenen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak? Stuur een mail naar info@staalglas.nl en één van onze productspecialisten neemt per omgaande contact met u op.

Staalglas werkt samen met een groot internationaal netwerk aan leveranciers.

Al meer dan 75 jaar vooruitstrevend

Al sinds 1936 gaat onze service veel verder dan het leveren van een goed product alleen. Bij Staalglas staat het belang van de klant al sinds de oprichting voorop. Dankzij de in de afgelopen decennia opgebouwde technische kennis zijn wij uitgegroeid tot een begrip bij carrosseriebedrijven, cabinebouwers, industriële afnemers, fabrikanten van spoorwegmaterieel en leveranciers binnen de constructiebranche.

Staalglas is gespecialiseerd in niet alledaagse glas projecten. Met onze kennis, ervaring en expertise zijn we de juiste sparringpartner om u te helpen bij uw meest complexe vraagstukken. Wij importeren, selecteren, bewerken, stockeren en distribueren allerlei geharde en gelaagde glasproducten vanuit de hele wereld.

Benieuwd naar wat Staalglas nog meer voor u kan betekenen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak? Stuur een mail naar info@staalglas.nl en één van onze productspecialisten neemt per omgaande contact met u op.

De afgelopen decennia is Staalglas uitgegroeid tot een begrip bij carrosseriebedrijven.